Devátý roční oblíbené akce STRAŠIDELNÁ ZAHRADA je  za námi! Společně jsme si užili krásný strašidelný večer v KOVOZOO.

Hlavní program akce zajistila strašidelná stanoviště rozmístěná po celém areálu KOVOZOO. Stanoviště připravovali zaměstnanci firem skupiny REC Group dlouhé týdny a dali si opravdu záležet. „U příprav i samotné akce se dobře bavíme. Soupeříme mezi sebou, kdo bude mít nejoriginálnější stanoviště a výzdobu, komu se podaří nejlépe využít odpadních materiálů ke strašení. Stejně jako i na ostatních našich akcích, i zde se snažíme použít co nejvíce odpadního materiálu. „

Letos měla akce podtitul FESTIVAL STRAŠIDEL A HORORU. Některá stanoviště tak letos byla strašidelnější než bývalo dříve na této akci zvykem. Chtěli jsme totiž, aby se zabavila opravdu celá rodina a rodiče tak nebyli pouze doprovod svých dětí. Přichystali jsme 10 stanovišť: Pokojíček Pennywise, Vlkodlačí labyrint, Věštkyně temnot, Coco – příběh z Mexika, Strašidelná Porodnice, Strašidelná Kovárna, Vampirina – malá upírská holka, Strašidelná stezka pneu bludištěm, Peklo čertů krampusáků, Krvavá lázeň Alžběty Báthoryové . Na stanovištích děti plnily úkoly, za které dostaly razítko na kartičku. Po nasbírání alespoň 5 razítek si pak kartičku vyměnily za sladkou odměnu.

Na pódiu řádil po celou dobu akce Jirka Hadaš se svým zábavných programem pro děti. Letos jsme také poprvé udělovali BUBU-OSKARY, tedy ocenění za nejlepší strašidelné kostýmy a výkony v kategoriích “děti” a “dospělí”. Historicky prvními držiteli BUBU-OSKARA se stal Joker se svou milou Harley quinn  🙂

Foto: Radovan Chvíla – Výherci BUBU-OSKARA

Na přípravě letošní akce jsme si dali opravdu mimořádně záležet. Snažili jsme se posunout laťku zase o něco výše například použitím videomappingu ve stanovišti Peklo čertů krampusáků, kde se na zeď promítaly pekelné plameny a spolu se světelnými a kouřovými efekty tak byla iluze pekla téměř dokonalá. V pekle nechyběla ani váha na hříšníky a 7 pořádných čertů krampusáků dobře známých jako Čerti Tasov.

Děkujeme všem, kteří si s námi přišli strašidelně zařádit. Už máme spoustu nápadů na příští ročník. Těšíme se na viděnou!

Fotografie z této akce najdete ZDE.

Akci STRAŠIDELNÁ ZAHRADA pořádá REC Group s.r.o., tedy skupina moderních společností specializujících se na recyklaci široké škály odpadů: KOVOSTEEL Recycling, s.r.o.STEELMET, s.r.o.RPG Recycling, s.r.o.GELPO s.r.o.ASSCO, s.r.o., A-ORTO s.r.o., DZO s.r.o.  ,  KOVOZOO Staré Město a občanské sdružení ROSNIČKA.

Partnery komunikace této akce byli:
Televize TVSGolden Apple CinemaMěstská kina UHDobrý den s kurýremČSAD Uherské HradištěPlavecká škola Uherské Hradiště. Velmi děkujeme.

Naše velké poděkování dále patří firmě Novitech motorsport za pomoc s realizací akce, panu Ladislavu Botkovi za laskavou pomoc s propagací a partičce Hasiči Babice za odborný protipožární dohled.

Speciální poděkování bychom rádi vyjádřili pekelné bandě Čerti Tasov, kteří byli na akci zástupci pekelné spravedlnosti 😊

Dále velmi děkujeme našim obchodním partnerům, kteří poskytli krásné odměny pro návštěvníky:

STEELMET s.r.o.

RPG Recycling, s.r.o.

EKO-KOM a.s.

* TSR Czech Republic, s. r. o.

AutoDOOR Uh.Brod

Vinařství Dušan Soviš Blatnice pod Sv. Ant.

IMAGE UP 

Jass-Uni s.r.o.

* Váhy Pecha Rohatec

Elektromax 

* Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně


Foto: Radovan ChvílaFoto: Radovan Chvíla