V pátek 1.11.2019 se již po osmé konala v KOVOZOO Strašidelná zahrada. Od 16 do 20 hodin navštívilo areál téměř 4.000 návštěvníků, z toho 581 masek, což je opět rekord v historii akce.

O strašidelnou zábavu se postaralo celkem 6 stanovišť: pitevna (KOVOSTEEL), mrtné nevěsty a ženichové (REC), Drákulovo doupě (KOVOSTEEL), pavoučí hrad (STEELMET), hotel Transylvánie (GELPO) a město duchů (RPG Recycling). Všechna stanoviště letos zářila vysokou kvalitou zpracování. Skvělé dekorace, nápadité a vtipné kostýmy, zajímavé úkoly, které děti na stanoviští plnily. Za vším se skrývají měsíce příprav zaměstnanců holdingu REC Group s.r.o., který akci v areálu KOVOZOO pořádá.

Kromě strašidelných stanovišť byl pro malé návštěvníky zajištěn po celou dobu akce program na pódiu v zahradě, kde řádil kouzelník a největší dětský oblíbenec Jirka Hadaš. Pro milovníky adrenalinu se jezdily jízdy v off-roadech a také na motokárách. Zajištěn byl bohatý sortiment občerstvení svařákem a medovinou počínaje, přes klobásy, polévky, řízky, oštiepky až po hamburgery. V porodnici byla v provozu manufaktura na topinky. Každý hladovec si zkrátka přišel na své.

Strašidelná zahrada je naše nejoblíbenější akce, na které se vyhrajeme a zařádíme si. Navíc mezi sebou soupeříme v interní soutěži o nejlepší stanoviště a nejlepší nápoj/lektvar z kotlíku. Už teď začínáme přemýšlet, jaká stanoviště vymyslíme na další ročník akce. Hlavní je začít přípravy včas a nic nepodcenit 🙂

Páteční akce je pomyslným vyvrcholením sezóny v KOVOZOO, která ale zůstává otevřená po celý rok, a to jak ve všední dny, tak o víkendech. Na konci listopadu bude opět připraven betlém ze dřeva a kovu. Přijďte si k nám užít krásnou vánoční atmosféru!

Fotky z akce STRAŠIDELNÁ ZAHRADA 2019 najdete ZDE.