Naši milí návštěvníci, rádi bychom Vám při Vaší návštěvě u nás dopřáli ty nejlepší zážitky a komfort. Neustále pracujeme na zdokonalování stávající expozice a rozšiřujeme počet exponátů o další unikáty, které dnes již hned tak někde neuvidíte. Záleží nám na tom, abyste se u nás cítili dobře a odcházeli s krásným zážitkem a spoustou inspirace.

V letošní sezóně jsme v KOVOZOO zavedli několik novinek. Vstup je na nové pokladně přes vstupní turnikety, východ je možný jak přes pokladnu, tak přes nový výstupní turniket u dětského hřiště (u lodi Naděje). U vstupu do KOVOZOO jsme zřídili nové hlídané parkoviště pro kola. Ve vstupním vestibulu Kongresového centra jsme pro Vás zařídili minikavárničku, kde si můžete odpočinout a dát si stylově kávičku (k dostání v obchůdku KOVOZOO). Maminky mohou využít přebalovacího a kojícího koutku v přízemí. V zahradě a u porodnice jsme instalovali mlžiče vody pro malé osvěžení ve velkých vedrech.

Občerstvení či celý oběd si můžete dát v jídelně na Kongresovém centru, která je pro Vás otevřena celé prázdniny od 10:00 do 17:00 hodin. Můžete si dát něco ze stálé nabídky nebo si vybrat nějakou “hotovku” z denní nabídky. V zahradě ve stánku s občerstvením Vám natočíme zmrzlinu či ledovou tříšť, pivo, limonádu a nachystáme svačinku (párek v rohlíku, tousty, hranolky atd.).

Náš silniční vláček STEELINKA jezdí celé letní prázdniny dle pravidelného jízdního řádu a proveze Vás “po cestě” recyklace skutečným provozem v našich firmách, kde probíhá recyklace odpadů. Více se dočtete ZDE.

Krásné léto Vám přeje a na Vaši návštěvu se těší KOVOZOO 🙂